2017 m. vasario 5 d., sekmadienis

Glamglow Thirstymud Hydrating kaukė

Labas, pradėsiu nuo pradžių.
2015 m. gimtadienio proga gavau visą rinkinį Glamglow kaukių. Rinkinyje 3 vnt. ir paakių kaukė. Dar viena pridėjo dovanų. Apie dvi iš jų jau rašiau, tai:
Šiandien įrašas apie Glamglow Thirstymud Hydrating.
Tubelė nedidukė, 15 g, keliem kartam užteko nepasakysiu, kažkaip užsitęsė naudojimas. Kvepia labai skaniai, nesugalvoju tik kaip, kodėl paieškojusi internete, randu, jog kvepia kokosais, man dar norisi pridurti, jog užuodžiu mėtą. Spalva garstyčių, tik šviesesnė.
Naudoti 2-3 kart./sav. arba tiek, kiek reikia ar norisi. Tepti galimą dieną, naktį ar skrydžio metu ( :D). Jei dieną, tuomet palikti 10-20 min, po to nuvalyti servetėle, kas liko įmasažuoti į odą, jei norisi galima nuplauti. Nakčiai, tuomet užtepi, na, logiškai mąstant, palauki, kol sugers ir eini miegot. Ir jei skrendant užsimanysi kaukės, užsitepk skrydžio pradžioje ir laikyk tiek, kiek tęsis skrydis.
Aš ją naudojau po molio kaukių, taip pat kelis rytus, per tuos didžiuosius šalčius, kai turėdavau galimybę į lauką eit tik po 1-2 h. Ir tada pamačiau, kad kaukė tikrai puiki. Mano oda mišri į sausumą, žiemą linkusi būt sausa. Kai kaukę naudodavau po molio, rytais atsikeldavau tikrai sudrėkinta oda, bet tas poveikis nebuvo ilgalaikis. Man labiau patiko, kai ją naudojau kasdien kelias dienas, tuomet drėkinimas labiau pasimato. Užsitepdavau kaip kremą, likučių nevalydavau, ant viršaus dėdavau CC kremą. Kaip ir ant bet kokios drėkinančios priemonės, taip ir ant šios CC kremas tepėsi puikiai. 
Užtepus jaučiasi šaldymas ir nuvalius kaukę jis šiek tiek laiko išlieka.
Šiaip faina kaukė, nors jautriai odai nerekomenduočiau, daug visokių ekstraktų, kurie gali sukelt alergiją. Sudėtyje yra medaus.
Brangi, 50 g oficialiam puslapyje 64 Eur. Man tai kosmosas :)
Tai jauna kompanija. Glamglow įkurta 2010 m. vyro ir žmonos - Glenn ir Shannon Dellimore. JAV, Kalifornijoj. Priemonės sukurtos ir iš pradžių pradėtos naudot Holivudo pramogų pramonės žvaigždžių. Jos greitai tapo Holivudo karščiausia kosmetikos sensacija.
2011 m, praėjus tik metams po sumanimo, Glamglow buvo galima įsigyti mažmeninėj prekyboj ir praskriejo pasaulyje lyg audra. Su apdovanojimais, tokiais kaip Elle Magazine's International Beauty Award for Best Mask "In The World", Harrods Best Seller Award, Voted Sephora HOT NOW and Winner of the coveted Neiman Marcus Beauty Awards tris metus iš eilės, Glamglow dabar parduodama 54  pasaulio šalyse 6000 parduotuvių.
Gamintojas rašo, jog kaukė tinka visų tipų odai. Tiek moterims, tiek vyrams. Bet kokio amžiaus grupei. Gaminant Thirstymud naudojamos pažangiausios drėkinimo technologijas, kurios suteikia odai gilų drėkinimą. Kaukė drėkina, maitina, atnaujina, papildo ir raminą odą. Be parabenų, sulfatų, ftalatų.

20170115_163530_HDR~2




1 komentaras:

  1. Sveiki visi, noriu paliudyti, kaip išsigydžiau fibroidą, nuo 2019 m. Kenčiau fibrozę su tokiu skausmu, kad turiu išleisti tiek pinigų, kad malšinčiau skausmą ligoninėje, ir aplankiau kelis gydytojus , bet viskas veltui, mano menstruacinio laikotarpio skausmai pamažu baigėsi, kol sveikatos forume pamačiau įrašą apie vaistažolių gydytoją ODION, kuris naudoja vaistažolių porciją gydant žmones nuo įvairių rūšių ligų, įskaitant fibroidas, iš pradžių suabejojau, ar pavyks susitraukti 5cm dydžio mano gimdoje esantį fibroidą, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo vaistažolių gydytoju jo el. paštu, jis paruošė vaistažolių porciją ir nusiuntė man per kurjerių tarnybą, kai gavau šį vaistažolį, jis man žingsnis po žingsnio davė nurodymus, kaip jį naudoti, kai tepiau pagal nurodymus, vos 1 mėnesį vartojant, buvau visiškai be fibrozės, mes rekomenduojame tai visiems mano draugų šeima šiandieniniame pasaulyje, kuriems vis dar užtenka Klaidingai iš fibroidų galite susisiekti su juo per jo el. laišką (drodion60@yandex.com). arba „WhatsApp“ jam per +2349060503921. Iš tikrųjų jis yra Dievo siųstas.

    AtsakytiPanaikinti