2015 m. birželio 26 d., penktadienis

PfC Cosmetics Derma Collagen dieninis kremas

Su PfC cosmetics susipažinau anksčiau. Kai kartu su žurnalu gavau PfC cosmetics Caviar dieninio kremo mėginuką.
Na, ir pasibaigus mėginukui nusprendžiau įsigyt ką nors iš PfC cosmetics. Rinkaus tarp Caviar ir Derma Collagen, bet smalsumas nugalėjo ir nusipirkau nebandytą, t.y Derma Collagen. Tik priėjus prie kasos pardavėja pasakė, jog Caviar riebesnis.
Kremas matinio stiklo indelyje, prabangiai atrodo :) Dabar vėl Camelijoj jiems 30 % nuolaida. Aš su nuolaida mokėjau 10,44 Eur/apie 36 Lt. Kremas baltas, skalsus, rašo, jog reikia sutepti per 6 mėn. Vos ne kaip natūralų :) Bet natūralus jis nėra, bet apie tai vėliau. 
Kvapas intensyvus ir pakankamai ilgai išlieka. Galbūt erkškėtuogių? Sudėtyje yra jų aliejaus, nors yra ir Parfum. 
Išsitepus veidas blizga lyg aliejumi teptas. Na, jų sudėtyje yra, bet tikrai ne pirmu numeriu, todėl kremas toks, koks yra. Man vakare nesvarbu, jog blizgu. Kai tepdavau ryte man net patiko, nes veidas su krempudra būdavo labiau glow (švytintis). O oda po kremo minkšta, švelni, jaučiasi komfortiškai.
Šitas kremas mane išgelbėjo, kai nebežinojau, ką su oda daryt. Atstatė drėgmę, oda paliko gyvesnė. Dėl liftingo efekto negaliu pasakyt, nejaučiu kažkokių ypatingų pokyčių. Didelis pliusas, jog nekimšo porų. Turiu porą raukšlelių, kurios šiek tiek erzina, tai gal paliko netokios gilios.
Kaip minėjau Caviar dieninio kremo aprašyme ant pakuotės rašo, jog yra SPF apsauga, bet nerašo koks SPF, kaip ir ant šio kremo. Na, ir man pasidarė įdomu, kuris būtent ingredientas tą daro, Ir radau, jog SPF duoda  Benzophenone-3. Jį kosmetikosdnr.lt priskiria prie pavojingų, kai tuo tarpu Paula Choice sako, jog jis saugus. Spręsti jums, kuriuo labiau pasitikėt.
Manau, jog jei nuspręsiu rinktis ką nors iš PfC cosmetics, žvalgysiuos į naktinius kremus. Šio ingrediento turėtų nebūt.
Dar sudėtyje yra  Phenoxyethanol, kuris yra galimai fototoksiškas ir jo reikia vengti tepti aplink burną. Bet vėl gi, dvi nuomonės, kurios išsiskiria - kosmetikosdnr.lt ir Paula'os Choice
Paminėsiu dar vieną, paskutinį, kurį abu šaltiniai, tiek kosmetikosdnr.lt, tiek Paula Choice priskiria prie vidutinio saugumo. Tai BHT, kuris yra kancerogeniškas. Šaltiniai kosmetikosdnr.lt ir Paula Choice. 
Gamintojas sakoKreme yra 10 % kolageno, kuris suteikia liftingo efektą, suteikia odai tvirtumo ir tankumo, tai yra giliojo odos sluoksnio pagrindas. Kiti aktyvūs ingredientai - hialurono rūgštis, liposomos ir alijošius - sudaro efektyvų kokteilį prieš senėjimo požymius, palaiko natūralų odos vandens barjerą. Sudėtyje yra apsauga nuo saulės.
Lietuvių vertimas. Odą nuo raukšlių atsiradimo apsaugantis kremas rekomenduojamas naudoti nuo 30 metų amžiaus. Jis skirtas sausos ir mišrios odos priežiūrai. Lengvos tekstūros kremas greitai įsigeria į odą, suteikia jai skaistumo ir komforto pojūtį, oda tampa švelni lyg šilkas. Kremas gali būti naudojamas kelis kartus per dieną, nes jo sudėtyje yra vidutinio stiprumo apsaugos nuo saulės faktorius. Pastarasis apsaugo nuo žalingų saulės spindulių ir nepalieka riebaus blizgesio ant odos. Naudojant dieninį „Dermacollagen“ kremą iš „PfC Cosmetics“ linijos, galėsite ištarti sudie raukšlėms ir mėgautis lygia bei aksomine oda. (Šaltinis medigate.lt).
Sudėtis. Soluble Collagen (tirpus kolagenas), Propylene glycol, Myristil myristate, Cetyl Alcohol, Glyceryl laurate, Cetearyl hethylhexanoate, Isopropyl myristate, Prunus amygdalus dulcis oil (kitaip Sweet Almond oil), Cyclomethicone, Ceteareth-20, Polydimethylsiloxan, Potassium cetyl phosphate, Triethanolamine acrylated, Tocopheryl acetate, Benzophenone-3, Phenethyl alcohol, Phenoxyethanol, Glycerin, Caprylyl glycol, Magnesium sulphate, Rosa canina fruit oil, Parfum, BHT, Sodium hyaluronate, Disodium EDTA, Lecithin, Aloe Barbadensis leaf juice powder, Sodium lactate, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Serine, Allantoin, Sorbitol, Sodium phosphate, Disodium phosphate.
Ar kartočiau? Sunku pasakyt, mane sumakalavo  sudėtis. Jei nebūčiau išnagrinėjusi, pirkčiau. Šis kremas jau į pabaigą, o man vėl maga ką nors imt iš PfC Cosmetics.
Ar rekomenduočiau? Hm :) Jei nesat natūralistė, siūlyčiau.

Derma
P1040321
P1040318
P1040319



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą