2016 m. spalio 23 d., sekmadienis

Balance Me Restore and Replenish kreminis prausiklis

Vėl Balance Me. Iš tikrųjų nudžiugau, kai lauktuvių šį prausiklį,  nes buvo įdomu išbandyt todėl, jog turėjau būtent tos linijos kremą. Apie kremą rašiau sausio mėnesį
Prausiklis eina į pabaigą, norisi pasidalinti patirtim.
Kaip ir kremas, šis prausiklis skaniai kvepia žolytėm. Tas kvapas toks nekaltas, visiškai neerzina, labai maloniai nuteikia, vien jis ramina. Gavau mėginuką, 50 ml. Bet ilgai naudojau, apie 1,5 mėn. Tubelė su mėlynais užrašais, vadinasi priemonė iš Collagen Boost linijos.Collagen Boost - tai linija, kurios produktai pripildyti unikaliu peptidų kompleksu, kuris glotnina, stiprina ir didina kolageno kiekį, apsaugo nuo priešlaikinio senėjimo. 
Prausiklis baltos spalvos, konsistencija tiršta ir kreminė. Prausiklį reikia tepti ant sausos odos ir masažuoti,  jei norisi galima toliau masažuoti sudrėkinus pirštus, taip prausiklis masažuosi ilgiau ir dar sklandžiau. Aš masažuodavau tik sausai, tol, kol matydavau, jausdavau, kad makiažas ištirpo. Galima nuvalyti vatos diskeliais, drėgna veido šluoste ar vandeniu. Aš tam turiu kempinėlę. 
Prausiklis visiškai nedirgina, neerzina odos, nors rašo, jog galima juom masažuot ir akių makiažą, aš to nedariau, todėl, ar graužia akis, pasakyt negaliu, bet prausiant veido odą, nejaučiu jokio akių dirginimo. 
Nusiprausus jokio odos tempimo, oda pamaitinta, sudrėkinta, man net veido kremo nesinori. Vasarą tai puiku, kai papildomo drėkinimo nereik.
Porų nekimšo.
Nors rašo, jog prausiklis tinka visiem odos tipam. Aš jį skirčiau sausai, normaliai veido odai, riebiai to kremiškumo gali būt per daug.
Smagu, jog prausiklis 99 proc. natūralus. Atidarius reikia supraust per 6 mėn.
Kam įdomu, šiek tiek istorijos apie gamintoją. Istorija prasidėjo 2005 m., kai dvi seserys - Clara ir Rebeka Hopkins - metė savo darbus ir nusprendė leistis į paieškas, kad atrastų harmoniją tarp darbo ir gyvenimo. Priemones gaminti jos pradėjo savo virtuvėse, įskaitat  super toning kūno aliejų, kurį Clara sumaišė/sukūrė būdama jaunesnė nei18 metų, kaip Balance įmonės dalininkė, kai Topshop užsisakė iš jų 200 vnt. skin brightening kūno švetiklių. Tai lėmė jų atidarymą "pop-up shop" Londone Oxford street ir tai buvo vieta, kur jos buvo pastebėtos prekybininkų taip pat britų "Vogue". Per metus jų priemonės buvo pardavinėjamos visoje Jungtinėje Karalystėje, turėjo platintoją Danijoje ir prie jų prisijungė Sian Jones, kuri finansavo jų mažmeninę prekybą ir perdavė savo aromaterapinę patirtį bran'dui. Visos kartu merginos metė iššukį stoti už natūralų grožį Jungtinėje Karalystėje ir sukūrė produktus, kurių nebūtų buvę įmanoma sukurt prieš 5 metus.
Na, ir žinoma, ką mums žada gamintojas, jei susigundysim jų priemone.
Ką gi prausiklis daro?
- skatina natūralią kolageno gamybą.
- palaiko natūralią odos struktūrą iš vidaus.
- ramina jautrią odą.
- drėkina ir daro odą švytinčią.
- švelniai pašalina makiažą ir nešvarumus.
Kodėl tau jo reikia?
Brandžiai odai: Įrodyta, jog sudėtyje esantis peptidų kompleksas pagerina odos gebėjimą gaminti kolageną ir prevenciškai veikia prieš senėjimo požymius.
Jautriai odai: kreminė konsistencija neerzina sudirgintos ar jautrios odos.
Sausai odai: Hialurono rūgštis suteikia odai pilnumo/putlumo ir glotnumo, amino rūgštys prisideda prie greitesnio ląstelių atsinaujinimo.
Normaliai odai: Gervuogių lapų ekstraktas apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio ir prišlaikinio senėjimo.

Prausiklis turi apdovanojimą - Biteable Beauty Awards 2016.

20161023_155210


2 komentarai:

  1. Teko naudoti šį prausiklį ir iš pradžių visai pasiteisino, tačiau po to mano oda pradėjo greičiau riebaluotis - tai arba pradėjo nebetikti jis, arba gal mano organizme kažkas pasikeitė. Todėl pradėjau ieškoti ko nors su žolelėmis, natūralaus ir šiuo metu naudoju Žiedės muilą - kol kas viskas atrodo gerai, riebalų pertekliaus nesijaučia ir oda švari, tačiau kremą aš visgi naudoju, taip pat skirtą riebiai odai. Bus matyt, kaip ateity kas keisis :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki visi, noriu paliudyti, kaip išsigydžiau fibroidą, nuo 2019 m. Kenčiau fibrozę su tokiu skausmu, kad turiu išleisti tiek pinigų, kad malšinčiau skausmą ligoninėje, ir aplankiau kelis gydytojus , bet viskas veltui, mano menstruacinio laikotarpio skausmai pamažu baigėsi, kol sveikatos forume pamačiau įrašą apie vaistažolių gydytoją ODION, kuris naudoja vaistažolių porciją gydant žmones nuo įvairių rūšių ligų, įskaitant fibroidas, iš pradžių suabejojau, ar pavyks susitraukti 5cm dydžio mano gimdoje esantį fibroidą, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo vaistažolių gydytoju jo el. paštu, jis paruošė vaistažolių porciją ir nusiuntė man per kurjerių tarnybą, kai gavau šį vaistažolį, jis man žingsnis po žingsnio davė nurodymus, kaip jį naudoti, kai tepiau pagal nurodymus, vos 1 mėnesį vartojant, buvau visiškai be fibrozės, mes rekomenduojame tai visiems mano draugų šeima šiandieniniame pasaulyje, kuriems vis dar užtenka Klaidingai iš fibroidų galite susisiekti su juo per jo el. laišką (drodion60@yandex.com). arba „WhatsApp“ jam per +2349060503921. Iš tikrųjų jis yra Dievo siųstas.

    AtsakytiPanaikinti